הריון מעקר האם אפשרי או שזה סתם לחצים מיותרים?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

03/11/2019 | 01:13 | מאת: הריון

אני וחבר שלי שכבנו והוא גמר בתוכי(בהתחלה לא ידעתי על זה) שכבנו אחרי שהייתי בשנה וחצי בלי סקס בכלל. הוא אמר שהוא עושה בדיקות דם כבר במשך זמן מה והתוצאות מראות שהוא עקר (ספירת זרע 0) זאת אומרת שאין לא זרעונים או משהו כזה.. בכל מקרה אחרי שהוא סיפר לי שהוא גמר בתוכי נכנסתי ממש ללחץ שאני בהריון והוא אומר לי שאין סיכוי שאני בהריון כי הוא עקר. חשוב לי לציין שזה היה הסקס הראשון שלי ושלו ועד כה האחרון.. האם יש סיכוי בכל זאת שאני בהריון??

07/11/2019 | 18:48 | מאת: ד"ר אירה רבינוביץ

כדי להכנס להריון מספיק זרע אחד. לא יודעת לפי מה קבע בן הזוג את עניין ספירת הזרע (שבכלל לא בודקים בבדיקת דם) אבל אם את לא מעוניינת בהריון יש להשתמש באמצעי מניעה. בנוסף רק קונדום יגן מפני מחלות מין. ממליצה במקרה של קיום יחסי מין לא מוגנים להשתמש ב״גלולה של יום האחרי״ שיש בבתי המרקחת ואם טווח הזמן עבר או שיש איחור ובדיקת ההריון חיובית פני לרופא המטפל.

מנהלי פורום הריון ולידה