פענוח בדיקות דם מבית חולים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

01/11/2019 | 22:56 | מאת: לינוי

רשום plt 91 טוח בין 150ל 450 ואז רשום אחרי כמה בדיקות plt man 120 טווח בין 150ל 400 מה ההבדל? מה בעצם כמות הטסיות שלי ? בנוסף תוצאה של קרישיות דם רשום שלא בנורמה inr0.81 האם חמור? מה זה אומר

04/11/2019 | 20:29 | מאת: ד"ר אירה רבינוביץ

שלום לינוי מהמידע החלקי שנתת בספירת דם רגילה התקבל ערך 91 של טסיות לכן בוצעה בדיקה יותר מדוייקת יותר במשטח ישיר וספירה ידנית והתוצאה בפועל 120 לגבי תפקודי קרישה נתת רק ערך אחד מכלל הערכים ונשמע שהוא תקין. יש צורך בהסתכלות כוללנית על כל המעבדה והסיבה למה נלקחה ולא ערך בודד.

מנהלי פורום הריון ולידה