היה דופק ונעלם דחוףףף

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

30/10/2019 | 11:26 | מאת: טולי

שלום צריכה עזרה בבקשה לפי תאריך וסת אני שבוע 8 וחצי אבל היה לי ביוץ מאוחר אז אני שבוע 6 6 וחצי לפני 6 ימים הייתי אצל הרופא שלי הוא ראה עובר וראה דופק איטי אבל ראה היום הייתי אצל רופא אחר עקב טיפה דימום הוא אמר לי שהוא בקושי רואה רקמת עובר ואין דופק נלחצתי והתעקשתי להיכנס לרופא שלי שהוא יותר מנוסה הוא ראה עובר אבל טיפה מוזר הוא אומר שזה נראה כאילו הוא נעלם לאט לאט הוא בדק עוד והוא ראה משהו מפמפם בקצב איטי כמו דופק אבל לא הצלחנו לשמוע כמו מה זה נשמע? הוא אמר לחזור כמה ימים אבל שהוא לא אופטימי אבל שכן קרו מקרים שהיה ככה ובסוף היה דופק טוב בבקשה מה זה יכול להיות?

01/11/2019 | 20:40 | מאת: ד"ר אירה רבינוביץ

כמו שהרופא שלך אמר יש לחזור על הבדיקה בהפרש של כמה ימים כדי לבדוק תקינות הריון. יתכן ומדובר בהפלה ספונטנית. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה