דליות במפשעה- האם מותר ללדת וגינלי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

28/10/2019 | 21:03 | מאת: שרון

שלום רב, שבוע 35, סובלת מדליות במפשעה כבר מתחילת ההריון, כאבים ולחץ חזקים במפשעה והכל שם מאוד מאוד נפוח וכחול . כרגע אני בשמירת הריון. שאלתי- מה קורה בלידה, האם בכל מקרה מותר ללדת וגינלי? אין חשש לקרע או לחץ באיזור? ואם כן מי אמור להעריך , כי הגניקולוג שלי לא מעוניין. תודה.

01/11/2019 | 20:24 | מאת: ד"ר אירה רבינוביץ

לרוב אין בעיה בלידה נרתיקית גם עם דליות. מקרים מאוד קיצוניים וחריגים מגיעים לניתוח. כאשר תגיעי ללידה הרופא בחדר לידה והמיילדת יוכלו להעריך את חומרת המצב. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה