העמסת סוכר בתת לחץ דם

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

27/10/2019 | 17:35 | מאת: ליה

היי, אני בת 22 נמצאת בשבוע 26 להריון וצריכה לעשות השבוע העמסת סוכר של 50 גרם, אני סובלת מתת לחץ דם של 80/50 באופן קבוע במדידות יומיומיות, רציתי לדעת האם הבדיקה יכולה לגרום לי לירידת לחץ דם נוספת ? אני ממש מפחדת להתעלף.. הבנתי שיש בחילות וסחרחורות.. תודה

27/10/2019 | 20:41 | מאת: ד"ר אירה רבינוביץ

שלום ליה העמסת הסוכר לא גורמת לירידה בלחץ הדם. ישנן נשים שחוות קושי לשתות את התמיסה המתוקה מה שלעיתים מעורר בחילה. ניתן לבקש שיוסיפו לימון ולהקל על השתייה. בהצלחה.

27/10/2019 | 20:50 | מאת: ליה

תודה רבה!

מנהלי פורום הריון ולידה