שק הריון ריק שבוע 6 וכמה ימים דחוף

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

19/10/2019 | 08:29 | מאת: טולי

שלום המחזור האחרון שלי היה ב31.8 בתאריך 6.10 גיליתי שאני בהריון בבדיקה ביתית כביכול שבוע 5 יום אחרי הלכתי לבדיקת אולטרסאונד לא ראו כלום אחרי כמה ימים עשיתי בדיקת בטא יצא 1040 יום אחרי הבדיקת בטא הלכתי שוב לבדיקה ראו שק הריון קטן ריק אחרי 5 ימים הייתי כבר שבוע 6 ויומיים הלכתי שוב עדיין ראו רק שק הריון בגודל סנטימטר וחצי הרופא אמר אולי ביוץ מאוחר יש לי 3 ילדים ובכולם שבוע 6 כבר ראו דופק עכשיו אני תאורטית שבוע 6 ו6 ימים עוד לא הלכתי לבדוק יש סיכוי שההריון יתפתח תקין? ועוד שאלה אם יש שק הריון ריק יש סיכוי של שיהיו לי בחילות? כי בימים האחרונים אני ממש סובלת מבחילות תודה רבה

22/10/2019 | 20:40 | מאת: ד"ר אירה רבינוביץ

אם הביוץ היה מאוחר יתכן והשבוע יותר צעיר. בהיעדר כאב חריג או דמם כדאי להתעזר בסבלנות ולבצע בדיקת אולטרסאונד חוזרת בהפרש של שבוע כדי לבחון תקינות הריון. באופן תיאורטי שק הריון ריק בו לא מתפתח עובר תקין עדין יכול לגרום לתופעות של תחילת הריון- התופעות אינן מעידות על תקינות ההריון. בהצלחה.

24/10/2019 | 09:30 | מאת: טולי

לפי תאריך וסת אני שבוע 7 וחצי היום הייתי אצל הרופא הוא אמר שהעןבר תואם לשבוע 6 כנראה היה ביוץ מאוחר לפני יומיים גם הייתי הייתי אצל הרופא הוא ראה דופק קטן היום אצל הרופא הוא גם ראה דופק אבל בקושי הוא ניסה לשמוע אבל לא שמע הוא אמר שהעיקר שהוא ראה ולחזור לביקורת עוד 10 ימים יש סיכוי שההריון לא תקין? אני ממש בלחץ

מנהלי פורום הריון ולידה