בדיקת דופק ראשונה לעובר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

17/10/2019 | 09:26 | מאת: סיון

אני בהריון רק היום גיליתי.. אני אמורה להיות בערך בשבוע 7.. באתי לקבוע תור לרופאת נשים שלי והתור היחידי הפנוי אני אהיה בשבוע 10+5.. האם תקין לעשות בשבוע כזה בדיקת דופק לעובר?

17/10/2019 | 21:06 | מאת: נטע

גם אני אותו סיפור. גיליתי שאני בהריון לפני כמה ימים, אני בשבוע 6 אוטוטו שבוע 7. התקשרתי לקבוע תור לרופא נשים, התור הכי קרוב שנתנו לי הוא בעוד חודש וחצי. אמרתי לקידה: זה הגיוני שאני אחכה חודש וחצי בלי להתחיל מעקב הריון???? אמרה כן. זה בסדר. נו.. ככה זה בקופת חולים כללית, עכשיו תהי במתח ותחכי חודש וחצי כדי להתחיל תהליך מסודר של הריון ומבחינתם זה בסדר גמור לחכות. הפקידה אמרה אם כואב לך או יש דימום תלכי למיון. הזוייייייי

18/10/2019 | 08:30 | מאת: ד"ר אירה רבינוביץ

שלום סיון אם אין כאב או דימום אין שום בעיה לבצע בדיקה ראשונה בשבוע 10+ את יכולה בינתיים לקבוע תור לשקיפות עורפית כדי לא ״לפספס תור״ בהצלחה!

19/10/2019 | 12:31 | מאת: זפיר

אני גיליתי בשבוע 6 ובגלל שלא ידעתי איך הכל מתבצע הרופא משפחה שלי הביא הפניה לאולטרסאונג הריון צעיר + לציין דחוף התקשרתי למכון אמרתי בהנחיית הרופא מדובר בבדיקה דחופה הביאו לי תוך שבוע תור אין דבר כזה לחכות תתעקשי אני עוד הריון ראשון ושמעתי סיפורים לא נעימים א על בעיות בהתפתחות למה לחכות ולחיות באשליות מומלץ לבצע בדיקת אולטרא סאונד צעיר לגלות שהכל תקין והעובר ברחם ועם דופק בתור התחלה זו דעתי

מנהלי פורום הריון ולידה