מחזור מוזר אחרי לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

15/10/2019 | 00:08 | מאת: סתיו

היי , אני 11 שבועות אחרי לידה . חודשיים וחצי . אני לא מניקה . 6 שבועות אחרי לידה קיבלתי מחזור שהיה חלש וקצר נמשך 3 ימים . כרגע קיבלתי שוב מחזור .. שנמשך יומיים ושוב היה מאוד מאוד חלש , יותר הכתמות מאשר דימום . האם זה תקין ? יכול להעיד על משו ? יש צורך בבדיקה ? יש לציין שנבדקתי אצל רופא נשים 6 שבועות אחרי הלידה ואמר שהכל בסדר. (לפני הלידה המחזור שלי היה 7 ימים והיה מאוד אינטנסיבי מבחינת הדימום . )

15/10/2019 | 12:26 | מאת: ד"ר אפרת ברנע לוי

שלום סתיו, הזמן עד לחזרת מחזורים סדירים לאחר לידה משתנה מאשה לאשה. יתכן והדימומים שהיו לך לא מבטאים חזרה למחזור ביוצי סדיר. בהנחה שכחלק מהביקורת לאחר הלידה בוצע גם US שהיה תקין, רוב הסיכויים שבתוך מס' שבועות או חודשים הדברים יחזרו למצב הרגיל. במידה והמצב נמשך פני לרופא המטפל להערכה.

מנהלי פורום הריון ולידה