קושי להכנס להריון , אבקש התיחסות , תודה מראש

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

14/10/2019 | 08:16 | מאת: ענת

שלום רב. אני בת 35 .הייתי 5 שנים עם התקן מירנה, ביולי הוצאתי אותו מאז לא מצליחה להכנס להריון. במשך חודשיים עשיתי מעקב ביוץ עם בדיקות ביתיות ולא היה לי פס שני חזק . מחזור מאוד סדיר . החודש קיבלתי מחזור שלושה ימים לפני , גם ממש בקושי , עשיתי בכל זאת בדיקת הריון ויצא שלישי

15/10/2019 | 09:27 | מאת: ד"ר אירה רבינוביץ

שלום ענת לפי הנתונים שמסרת לא רואה כעת בעיה מאחר ואתם מנסים רק חודשיים. דימום ווסתי יכול להקדים או להתעכב בכמה ימים ועדין זהו מחזור סדיר. הערכות לבדיקות הביוץ אינן מהימנות ב 100% ויכולות לא לזהות ביוץ גם אם מתרחש. ברוב המקרים מחזור סדיר מצביע על נוכחות ביוץ. ההמלצה בגיל 35 בהנחה ולא ידוע על בעיות כלשהן לנסות לפחות חצי שנה להרות טרם התחלת בירור. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה