דופק איטי באולטרסאונד -ברדיקרדיה שבוע 20

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

11/10/2019 | 14:17 | מאת: הריונית

היי , הייתי אצל הרופא אחרי צום יום כיפור בגלל קצת כאבי בטן והוא שלח אותי לבדוק באולטרסאונד שהכל טוב , באולטרסאונד הם ראו שהדופק איטי אבל יש תנועות תקינות לעובר . עברתי שקיפות , סקירה מוקדמת ועוד כמה בדיקות אולטרסאונד ונאמר לי שהכל תקין הטכנאית אמרה לי שהרבה פעמים רואים שזה פשוט עובר מעצמו אני מודאגת,זה מסכן את העובר שלי? והאם זו יכולה להיות טעות מכיוון שעד כה כל הבדיקות יצאו תקינות..

12/10/2019 | 18:13 | מאת: ד"ר אירה רבינוביץ

לעיתים רואים האטה בדופק באולטרסאונד והסיבות לכך יכולות להיות שונות. אם הסקירה יצאה תקינה ככל הנראה אין מה לדאוג. אם יש ספק שאלי את הרופא המטפל האם יש מקום לאקו לב עובר. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה