צירים מוקדמים - הריונות חוזרים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

02/10/2019 | 11:30 | מאת: מעיין

שלום רב, אני כרגע בהריון השלישי שלי, כשבשני ההריונות הקודמים היו לי צירים מוקדמים משבוע 22-24 והייתי בשמירת היריון. האם סביר להניח שזה יקרה גם בהריון הזה או שזה לא בהכרח? מאוד מפחדת ושוקלת לבקש שמירה מראש כדי למנוע.

02/10/2019 | 21:47 | מאת: ד"ר אירה רבינוביץ

שלום מעיין עבר של צירים מוקדמים מגדיל סיכוי להישנות תופעה בהריון נוכחי. אבל, לא מחייב. רק הזמן יגיד מה יהיה בהריון הנוכחי. עליך להיות במעקב ולפעול לפי המלצת רופא מטפל. לא מוכרת לי אפשרות של שמירה מניעתית על רקע צירים מוקדמים בהריונות קודמים.

מנהלי פורום הריון ולידה