סליחה על השאלות המוזרות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

01/10/2019 | 21:27 | מאת: ליר

שלום וערב טוב, בבקשה תענו לי על כל השאלות אני יודעת שהן מוזרות. *איך הזרע יוצא מהגוף? בשתן? *יש דבר כזה שזרע יכול לחיות בגוף אחרי וסת? *יש סיכוי שזרע נשאר בגופה של האישה יותר משלושה ימים ? נגיד מתחבא לו אי שם בצוואר הרחם? תודה מראש..

02/10/2019 | 08:12 | מאת: ד"ר אירה רבינוביץ

בוקר טוב הזרע נפלט בזרימת השפיכה מהזכר ומגיע לאברי המין הנקביים, חלקו נפלט מהנרתיק, חלקו נאגר כ 48 שעות בריר של צוואר הרחם וחלק מתקדם ומגיע לרחם ולחצוצרות, שם אם ישנה ביצית (סביב ביוץ) הזרעונים יכולים להפרות אותה ואחרת אחרי כ 48 שעות הם כבר לא חיוניים ונספגים בגוף האישה. זרע לא שורד מעבר ל 48-72 שעות בגוף האישה.

מנהלי פורום הריון ולידה