הריון לאחר קשירת חצוצרות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

29/09/2019 | 08:29 | מאת: י.ו

שלום רב, אני בת 42 (כמעט), לאחר 4 קיסריים. האחרון לפני כ3 שנים. ללא תופעות לוואי אחרי, ללא הדבקויות והחלמה מהירה אחרי. בניתוח קיסרי אחרון שוכנעתי לבצע קשירת חצוצרות. השנה חוויתי אובדן של הוריי ומאוד רוצה להיכנס להריון. חולמת על זה כל הזמן. עד כמה זה אפשרי? מסוכן? אשמח להסבר על האופציות שיש לי. כולל איך. תודה מראש ושנה טובה

29/09/2019 | 15:40 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

שוכנעת? חתמת על הסכמה לדעתי...בכל מקרה, את יכולה להיכנס להריון עם הפריות, האם זה חכם? זה שיקול שלך, הבעיה העיקרית תהיה אם השיליה תושרש על צלקת הניתוח, במידה וכך הניתוח הופך להיות מורכב מאוד ויכול להיות דימום שייסכן את חייך ויצריך כריתת רחם, זו הסיבה שהציעו לך את האפשרות הזו של קשירת חצוצרות.

03/10/2019 | 20:46 | מאת: י.ו.

תודה על התגובה. שוכנעתי לא התכוונתי להאשים אף אחד, הכוונה כן, שמעתי טיעונים משכנעים והסכמתי לחתום.

מנהלי פורום הריון ולידה