תנודות חדות במשקל בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

23/09/2019 | 00:18 | מאת: אופיר

שלום רב, גובה 1.63 משקל לפני ההריון 97 עודף משקל משמעותי. שבוע 23, עד כה ירדתי במשקל, כ 10 קג ופתאום נראה תנודות חדות בשבוע האחרון עליתי 400 גר ביום האחרון יליה של כמעט 1 קג נראה לי לא תקין, ואף מדאיג! אוכלת מסודר ומשתדלת גם מאוזן, במעקב דיאטנית, אבל עדיין נראה לי חריג האם עלי לחשוש מפני הצטברות נוזלים/רעלת וכו׳ ?

29/09/2019 | 15:21 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

זה נשמע כאילו התחיל טוב, את אמורה לרדת במשקל במהלך הריון עם הנתונים שהתחלת, העליה הנוכחית במשקל לא ברורה לגמרי, תפני לרופא המטפל שלך יקחו לך פרופיל מעבדה עם תפקוד כלייתי וחלבון בדם וכל מה שקשור בצבירת נוזלים

מנהלי פורום הריון ולידה