שינוי מצב רוח ברמה של כעס בהשתרשות?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

22/09/2019 | 17:25 | מאת: רונית

מנסים חצי שנה להכנס להריון. מחזור אחרון הקדים בשבוע (22.8) וביוץ היה ב12/8 בערך. לא י6דעת כבר אם הייתי אמורה לקבל מחזור היום בכל מקרה לא קיבלתי. לא הגיע וגם בדיקות הריון (4 ימים לפני של סנסו) מראות שלילי. פתאום מצאתי את עצמי בהתקף עצבים קשה. האם יכול להיות מצב רוח של כעס בהשתרשות או שפשוט המחזור מאחר...? והאם יש קשר לזה שאני לוקחת כרגע פלוקונאזול 150??? (כל שלושה ימים-כדור כל שלושה ימים

22/09/2019 | 20:56 | מאת: ד"ר אירה רבינוביץ

שלום רונית אנסה להתייחס לכל הנקודות שבעלת- אם הווסת האחרונה היתה ב 22.8 כלומר לפני חודש, בהנחה שיש לך ווסת כל חודש אזי עדין אין ממש איחור. באם לא יופיע דימום בשבוע הקרוב ניתן לבצע בדיקת הריון ובהתאם בדיקת רופא נשים. שינוים במצב הרוח אינם סימן להשתרשות. לגביי השימוש בפלוקנזול- הטיפול עצמו אינו אמור להשפיע על מועד הווסת. בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה