סימני הריון שנעלמו ....

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

19/09/2019 | 23:32 | מאת: יעלי

שלום, ככול הנראה שבוע 4+ אחרי בטא חיובית יום א 104 חזרתי על הבדיקה פעם שניה ביום ד 676 היום ( יום ה ) סימני הריון די נעלמו , רגישות בחזה כמעט נעלמה לגמרי, אין התכווצויות בבטן... האם תקין? כדאי לבצע בדיקה נוספת? הרופא בקש שאתאם תור רק בעוד שלושה שבועות , מקווה שאצליח להחזיק בזמן הזה בחוסר ידיעה . אשמח לחווד תודה

22/09/2019 | 15:36 | מאת: ד"ר אפרת ברנע לוי

שלום יעלי, מכירה היטב את החשש בתחילת הריון ומבינה את תחושותייך עם השינוי בתסמינים שאת חווה. עם זאת, נוכחות ועוצמת הסימפטומים (רגישות בשדיים, אי נוחות בטנית וכו') בהחלט יכולה להשתנות במהלך השבועות הראשונים, ואינה מעידה בדכ על תקינות ההריון. כל עוד אין דימום, חום או התגברות משמעותית בכאבי הבטן- איני רואה מקום לדאגה. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה