כאבים ברחם בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

10/09/2019 | 17:38 | מאת: אנונימית

שלום, אני בשבוע 5 ובמשך כבר כמה ימים יש לי כמה פעמים ביום התקף של כאבים חזקים ברחם במשך 10 דקות ואז נפסק כלא היה. כמו כאבי מחזור אבל יותר חזקים. בנוסף היו לי עד לפני כמה ימים כאבים בשחלה שהקרינו לי למותן ולירך אבל הכל רק בצד אחד של הגוף.שאלתי את הרופאה והיא טוענת שזה פסיכולוגי. רציתי לדעת מה זה יכול להיות? האם הריון חוץ רחמי? תודה

11/09/2019 | 17:45 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

הכל יכול להיות, תוודאי שההריון בתוך הרחם זה הכי קריטי כרגע וכן, יכולות להיות חוץ מזה עוד סיבות לכאבים-למשל הגופיף הצהוב-שממנו בייצת את הביצית של ההריון, יכול לכאוב מאוד, גם כאבים מתיחה וגדילה של הרחם אבל זה יותר מאוחר סביר, תלכי להיבדק

מנהלי פורום הריון ולידה