תוצאות חיוביות לא הגיוניות בבדיקות הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

03/09/2019 | 18:32 | מאת: סיתוונית

הי, המחזור האחרון שלי היה ב22/8 מחזור קשה וכואב שהקדים ב8 ימים. עכשיו נראה שאני לפני ביוץ (שגם לא ברור, קווים לא מחליטים אם מתקרב או לא) -למה בבדיקת הריון קליר בלו אני רואה תוצאה חיובית עם פס חלש 4 פעמים כבר? מה גם שבבדיקות של חברות אחרות-שלילי??? מבחינה הגיונית אני אחרי מחזור ולפני ביוץ... ומרגישה חולה. מה קורה בגוף שלי??

03/09/2019 | 23:02 | מאת: סיתוונית

רוצה להוסיף שהשתן שלי רוב הזמן כתום!!! ושוב, על פי מקלות הביוץ זה בא והולך (קו מתחזק ופתאום חלש ממש) במקום להתקדם כמו בחודשים האחרונים... למה???

11/09/2019 | 16:58 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

כל אחת מהערכות יש לה רגישות שונה ולפעמים בודקת חלבון אחר, תלכי לעשות בדיקת דם

מנהלי פורום הריון ולידה