נימול בידיים בשבוע 25

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

30/08/2019 | 23:48 | מאת: שני

היי, התחלתי בימים האחרונים להרגיש תחושת נימול בכף היד, כאילו שהאצבעות ״נרדמות״. זה לא מאוד מפריע בינתיים ולא כואב, סתם קצת מציק. אני יודעת שתסמונת התעלה הקרפלית עלולה לגרום לכך אצל נשים רבות במהלך ההריון, אבל ראיתי שזה צפוי בעיקר בשליש השלישי, אז רציתי לשאול האם זה תקין שזה קורה לי כבר בשבוע 25? תודה רבה!

01/09/2019 | 13:33 | מאת: ד"ר אפרת ברנע לוי

תסמונת התעלה הקרפלית היא שכיחה מאוד בהריון ויכולה להופיע גם בשבוע 25. עם זאת, לצורך וידוא האבחנה והערכה יש לגשת לבדיקת רופא משפחה. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה