כאבי בטן תחתונה כאבים לא מוכרים שבוע 13+5 הריון ראשון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

25/08/2019 | 21:56 | מאת: נדיה

שלום רב, הריון ראשון שבוע 13+5 ביומיים האחרונים כאבי בטן תחתונה קבועים מידי כמה דקות מתגברים (לא כאבי מתיחה של הרחם שאני רגילה לחוות) ללא דימום או תופעות נוספות לאחר בדיקה במוקד נשים וUS נמסר שהכל תקין. בכל זאת חשש ממחלה סמויה/ דלקת/ בעיה בהריון. האם יש ממה לחשוש?

27/08/2019 | 16:25 | מאת: ד"ר לי שגב

היי, חסרים לי נתונים נוספים באנמנזה- האם יש שלשולים, הקאות, חום, תלונות במתן שתן כצריבה או דחיפות.. תלונות כפי שתיארת יכולות להגיע ממקורות שונים. טוב שפנית למוקד ווידאת כי בסונר הכל תקין אך מומלץ לפנות לרופא מטפל במידה והמשך התלונות תרגישי טוב!

מנהלי פורום הריון ולידה