תופעות בהריון שבוע 18

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

20/08/2019 | 23:49 | מאת: אופיר

ערב טוב, שבוע 18, בבדיקות דם מעט חריגה בתפקודי כבר שהולכים ומשתפרים (היה סביב 40 כשהטווח הוא עד 30) חלבון בשתן (איסוף) היה 198 ירק ל 178 טסיות 180 המוגלובין 12.3 לחץ דם 120/75 (כמה מדידות שונות) ללא חום, כאבי ראש בשעות הצהריים מרגישה ״יציאה״ של הבטן ובשעות הערב ממש מורגשת נפוחה מתוחה וקשה התחושה מופיעה דווקא בבטן עליונה אין כאבים נוספים. מטופלת בכדורים: קולכיצין וסלאזופירין האם התופעה הזו של התקשות ונפיחות הגיונית ? האם מצריך בדיקה? תור לרופא רק בעוד חודש.... אודה להכוונה

23/08/2019 | 22:22 | מאת: ד"ר אירה רבינוביץ

שלום אופיר הבדיקות שעשית אינן בדיקות שגרה בשבוע 18 כלומר היתה סיבה כלשהי לביצוען.. לכן ממליצה להיוועץ ברופא שהפנה לבדיקה לגביי משמעות התוצאות.

מנהלי פורום הריון ולידה