שאלה שרציתי לשאול אתכם

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

08/08/2019 | 17:04 | מאת: הדר

שלום, שמי הדר, בת 25 בעלי ואני מנסים להיכנס להריון. רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לנושא שמטריד אותי בעלי סובל מבעיות חרדה, אמא שלו גם חרדתית, אבל ממה שהבנתי חרדות לא עוברות בגנים, אלא בתור השפעה סביבתית, האם זה נכון? דבר שני.. אבא שלי חולה במאניה דיפרסיה, רציתי לדעת האם השילוב של מחלה של מאניה דיפרסיה, כמובן שלא אני סובלת ממנה אלא אבי. ובעל שסובל מחרדות, האם יכולה להיות השפעה על כך על הילדים? אשמח לתשובה מכם.

12/08/2019 | 09:23 | מאת: ד"ר אירה רבינוביץ

שלום הדר חלק ממחלות הנפש ביניהן מניה דפרסיה בעלות מרכיב גנטי ויכולות לעבור מדור לדור. הסיכוי יכול להיות תלוי במשתנים רבים. לקבלת מידע מהימן כדאי להיוועץ ביעוץ גנטי. חלק מהמידע ניתן לקבל גם מפסיכיאטר.

12/08/2019 | 09:48 | מאת: הדר

והאם חרדות כן עוברות?

מנהלי פורום הריון ולידה