בטא גבוהה מידי ביחס לשבוע 5

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

05/08/2019 | 22:59 | מאת: רננה

שלום, בבדיקת בטא ביום האיחור למחזור היה 351, עכשיו לפי החישוב אני 5+2, היום בדקתי שוב בטא והיה 16,800. זה לא גבוה מידי?? באולטרסאונד נראה שק הריון.

08/08/2019 | 15:50 | מאת: ד"ר אפרת ברנע לוי

שלום עומר, הטווח הנורמלי של רמות הביטא הוא גדול מאוד ומשתנה מאשה לאשה ומהריון להריון, ומכאן מגבלת הבדיקה. עם זאת, רמה של 16800 בשבוע 5.2 אכן על פניו היא גבוהה מהצפוי. גם מידת השינוי בין 2 הבדיקות היא די גבוהה. רמות ביטא גבוהות יכולות להיות בהריון תקין וגם יכולות להצביע על: חישוב שגוי של גיל ההריון, הריון מולרי, או הריון מרובה עוברים. יש לחזור על מדידת ביטא ולבצע אולטראסאונד חוזר בימים הקרובים ועם התוצאות יש לפנות לרופא המטפל. בהצלחה

08/08/2019 | 16:01 | מאת: ד"ר אפרת ברנע לוי

טעיתי בשם, ההודעה מכוונת לרננה.. עימך הסליחה (:

מנהלי פורום הריון ולידה