שאלה כללית , סליחה מראש

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

05/08/2019 | 19:06 | מאת: ליגל

שלום רב, אני יודעת שהשאלה שלי מוזרה מאוד. ואני בעצמי יודעת את התשובה. אבל אני חייבת לשאול על מנת להרגיע את בת דודה שלי שכל הנראה פיתחה אובססיה מסויימת בגלל משהו שעשתה. ואני חייבת לישר לה קו. השאלה כזו: ברגע שאישה קיימה יחסים עם אדם , לאחר מכן , קיבלה ווסת פעמיים זא ב2 סבבים, ובנוסף בין כל הטירוף נשלחה גם לצילום רחם אשר ידוע לי "שוטף" את הרחם. אז בעצם אין שום סיכוי בעולם שהזרע ישאר חי במצב שכזה? אין לו שום סיכוי "להיתפס" ברחם או בשחלות נכון? סליחה ותודה על ההבנה.

06/08/2019 | 20:33 | מאת: ד"ר אפרת ברנע לוי

שלום ליגל, גם בתנאים אופטימליים זרע חי במערכת הנקבית רק ימים בודדים ולא מעבר לכך.

מנהלי פורום הריון ולידה