האם מכשיר ברקוד מסוכן??

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

30/07/2019 | 16:45 | מאת: טוי

אני עובדת בחנות בה הדלפק בגובה הבטן התחתונה, ועליו מכשיר ברקוד שמוציא אור אדום (כמו בסופר וכו..) המכשיר מופנה כלפי העובדות ואני בתזוזה כל הזמן, כך שיוצא שהאור האדום עובר על גבי הבטן ההריונית שלי כל רגע. האם יש סכנה בכך??? האור הזה מסוכן לעובר באיזושהי צורה?? תודה

31/07/2019 | 20:43 | מאת: ד"ר אירה רבינוביץ

ערב טוב אינני יודעת להגיד האם המכשיר פולט קרינה ובאיזה מנגנון פועל. אם יש לך ספק יש לברר מול איש מקצוע באיזה מנגנון עובד ובהתאם לשאול במרכז הטרטולוגי האם ידוע על השפעה אפשרית על העובר.

מנהלי פורום הריון ולידה