איחור במחזור ומכה באזור הרחם

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

28/07/2019 | 20:53 | מאת: רק אני

היי המחזור שלי מאחר כבר משהו כמו 5 ימים. לפני 4 ימים עשיתי בדיקה שיצאה שלילית.. לא זוכרת בדיוק מתי הביוץ אבל יודעת שהיה, הרגשתי. לפני שבועיים בערך קיבלתי מכה כואבת באזור הרחם מאחיין שלי. מאז האזור די רגיש.. ויש לי מין לחץ בגב התחתון בשבוע האחרון.. מעבר לזה יש המון הפרשות כבר שבועיים- בהתחלה היו ממש כמו מים ועכשיו יותר סמיכות. האם יש סיכוי שזה הריון או משהו שקורה בעקבות המכה? תודה..

29/07/2019 | 13:28 | מאת: ד"ר לי שגב

היי, לאור האיחור במחזור מומלץ לבצע שוב בדיקת הריון, ייתכן והראשונה היתה מוקדמת מדי ועל יש לחזור על כך. חבלה באזור הבטן בשבוע צעיר זה אינה פוגעת ברחם שאינו יוצא עדיין מהאגן. בנוגע להפרשות המרובות והכאב הבאנו מומלץ לפנות לבדיקת רופא..

מנהלי פורום הריון ולידה