גיל הריון לא תואם גיל עובר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

23/07/2019 | 11:49 | מאת: בהריון

בא.ס הריון צעיר אמרו כי העובר קטן בשבוע מהתאריך שהכרזתי עליו. בסקירה המוקדמת הבדיקה הייתה תקינה ואז אמרו שגיל העובר מתאים לשבועיים פחות ממה שהכרזתי עליו. כעת בסקירה המאוחרת יש כבר פער של 3 שבועות... האם זה הגיוני? ובגלל מה זה יכול להיות? יש לציין שהילד הראשון גם היה קטן בשבוע- שבוע וחצי, אבל אז הפער היה אחיד לאורך כל ההריון... אודה לתשובה, ממש לחוצה...

23/07/2019 | 12:37 | מאת: ד"ר לי שגב

צהריים טובים. גיל ההריון נקבע לפי הסונר המוקדם ביותר שבוצע ולפיו נבדקים פרמטרים של העובר בהמשך ההריון. אם גיל ההריון יתוקן, כעת בסקירה המאוחרת יש הפרש של שבועיים. גם ערך זה מוגדר כחריג ועליך לפנות לרופא המטפל בהקדם האפשרי

מנהלי פורום הריון ולידה