התקצרות צוואר רחם שבוע 29

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

21/07/2019 | 22:49 | מאת: ענת

ערב טוב בבדיקה היום אורך צוואר הרחם היה 23 ואני בשבוע 29. האם זה תקין? תודה רבה

22/07/2019 | 07:36 | מאת: ד"ר אירה רבינוביץ

אורך תקין של צוואר נקבע מעל 25 ממ עם זאת יש משמעות לסיבה למה בוצעה המדידה- האם היו צירים או מדידה אקראית, מה היה אורך תעלה הקודם ומה היה ההריונות קודמים. כמו כן לעיתים יש שונות בין בדיקות. כדאי לעשות מעקב לפי ההמלצות שיתן רופא מטפל. בהצלחה!

22/07/2019 | 09:09 | מאת: ענת

תודה על התשובה המהירה. זה הריון ראשון לכן אין השוואה . לא היו צירים בדקנו כי לפני חודש פלוס היתה הפרשה חומה ומאז הרופא הפרטי בודק כול שבועים. הוא החליט לתת לי אוטרוגסטן 200 פעמים ביום ליתר ביטחון והשאלה אם זה לא הרבה מידי 400 ביום? תודה

מנהלי פורום הריון ולידה