חשש מליסטריה ושלל חיידקים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

17/07/2019 | 16:53 | מאת: אופיר

צהריים טובים, בהריון שבוע 13, באופן ספונטני אכלתי גלידת יוגורט, כזו שמוכרים בדוכנים, וכעת חוששת כי אולי אסור היה לי לאכול זאת. הבנתי שגלידה אמריקאית עדיף לא לאכול בהריון והרי המכונה היא על אותו רעיון. האם עלי לבדוק משהו כעת? לבקש מהרופא בדיקות שונות? ואם כן איזה... באמת לא חשבתי על זה כשאכלתי, הכל מאוד חדש לי וכנראה בגלל זה עושה פה ושם טעויות אודה להכוונה מה לעשות ומה הנזק שיכול להיות. מדובר בהריון יקר וחוששת מאוד. תודה!

20/07/2019 | 20:30 | מאת: ד"ר אירה רבינוביץ

שלום אופיר אין בעיה לאכול גלידה בהריון. מומלץ להמנע מבשר ודגים נעים. המשך הריון קל

מנהלי פורום הריון ולידה