שליית פתח שבוע 14 טיסה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

02/07/2019 | 11:04 | מאת: רחלי

הייתי בסקירה מוקדמת נאמר לי שיש לי שילייה קידמית שיושבת בפתח. שזה עוד שלב מוקדם ורוב הסיכויים שתעלה ככל שיתקדם ההריון. (כרגע בשבוע 14) אחכ שהגעתי הביתה ראיתי בכל מיני מקומות שבמצב של שליית פתח לא מומלץ לטוס לחו"ל (הרופא לא אמר לי כלום על כך) האם זו ההמלצה גם בשלב זה של ההריון או שזה מתייחס לשלב מתקדם יותר?

19/07/2019 | 18:56 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

שליית פתח נחשבת הריון בסיכון, אבל בעיקר בשליש שלישי, בדרך כלל במצב שאת מתארת היא עולה ובשליש שלישי היא כבר לא פתח, בכל מקרה החשש הוא מדימום ואז אם את בחו"ל שלא לדבר על טיסה זה בעייתי, הסיכוי שתדממי בשבוע כזה אפסי, כמובן שאת נמנעת מיחסי מין.

מנהלי פורום הריון ולידה