איחור במחזור ובדיקת דם שלילית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

01/07/2019 | 06:04 | מאת: שרונה

היי, מקבלת מחזור כל 35 ימים. ע״פ החישוב שלי הייתי אמורה לקבל מחזור בתאריך 27/5. בתאריך 10/6 בבדיקה שגרתית נצפה זקיק בגודל 15 מ״מ. אתמול עשיתי בדיקת דם והבטא שלילית. יחד עם זה המחזור לא מגיע וסימני ההריון כפי שחוויתי בעבר קיימים אצלי. יש לציין שלפני 7 חודשים עברתי גרידה בשבוע 18+3 ומאז מרגיש שההרמונים טרם התייצבו לי. שאלתי היא איך ממשיכים מכאן? האם יש טעם בבדיקה חוזרת עוד כמה ימים? או שהחודש אבוד וצריך ללכת לבדוק מדוע המחזור לא מגיע?

10/07/2019 | 22:19 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

תחכי, הוא יגיע, המעגל ההורמונלי אצלך קצת באיחור, אבל הוא מסודר לפי מה שאת מתארת, תני לו צ'אנס ואם לא את הולכת לרופא נשים טאפשר ליצור וסת עם כדורים

מנהלי פורום הריון ולידה