הפלה טבעית בשבוע 12 ללא גרידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

24/06/2019 | 08:23 | מאת: אני

בשבת התחילו כאבים והכתמות, במיון לא נצפה דופק ונראה עובר שמתאים לשבוע 9. המליצו על גרידה/ציטוטק, אני העדפתי לחכות. בבית התחילו כאבי בטן חזקים ממש כמו צירים ןההריון נפלט החוצה. כרגע יש כאבים כמו כאבי מחזור רגיל ודימום חלש. אני יודעת שיש צורך שאבדק, אבל אין בי את הכוחות לחזור למיון עכשיו, האם אפשר להניח שזאת הייתה הפלה טבעית ואין צורך בהתערבות פולשנית? ( ממש לא מעוניינת בזה) האם לאחר שהדימום ייגמר ורופא יאשר שהכל בסדר אפשר לנסות שוב להכנס להריון בריא וארוך? תודה וסליחה על האורך...

08/07/2019 | 07:57 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

כן וכן... יכול להיות לגמרי שהכל נפל, יכול להיות הריון תקין בהמשך, שימי לב שאת לא מדממת ובעוד שבוע תלכי לרופא לוודא שהכל ריק בחלל הרחם

מנהלי פורום הריון ולידה