מבולבלת ! מה מרגישה אישה בהריון ? איך ניתן לגלות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

17/06/2019 | 20:20 | מאת: סיון

היי.. אני כבר כמה חודשים מנסה להיכנס להריון .. מחזור אחרון ב 26 למאי .. יש לי בחילות וכאבים בבטן תחתונה ורגליים ציצי נפוח מאוד וכואב .. אני אמורה לקבל מחזור ב 20 ליוני .. מה אישה בהריון מרגישה מה משתנה בגופה אם היא בהריון בתקופה הזאת איך אוכל לדעת שאני בהריון .. פשוט נמאס להתאכזב מבדיקת הריון ביתית .. אשמח לעזרתכן

18/06/2019 | 22:24 | מאת: חסויה

אני לא רופאה אני אישית הרגשתי בדיוק אותם תסמינים בחילות עייפות נפיחות שדיים כאבי מחזור היה לי כאבי כאילו קיבלתי קילקול כיבה לקחו אותי למיון ושם מזל טוב את בהריון חח

18/06/2019 | 22:35 | מאת: סיון

מתי הרגשת את כאבי המחזור .. בדיוק כמה ימים לפני שאת מקבלת את במחזור ?

19/06/2019 | 11:49 | מאת: חסויה

כן גם ממש ביום של המחזור כם לפני המחזור היה לי חשד להריון כל הגוף שלי נהיה ורידים כחולים כחולים היו בחילות קטנות ועייפות לא נורמלית

23/06/2019 | 07:50 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

סימנים לא ספציפיים, ברור לכן שכאבי בטן תחתונה בחילות עייפות וכו' יכול להיות גם מחלה זיהומית של המעי ואז שלשולים והקאות וכו', הסימנים הכי שכיחים וספציפיים יותר הם עייפות גודש בשדיים ובחילות כבר בשלב מאוד מוקדם, כל תלונה שתעלי יכולה להיות חלק מהעניין וזה לפעמים מאוד דומה לתלונות של לפני הוסת ולפעמים לתופעות של הביוץ, הדרך היחידה לדעת היא להמתין ולעשות בדיקת הריון... בהצלחה... 😊

מנהלי פורום הריון ולידה