כאבים ברגליים בזמן שינה בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

17/06/2019 | 07:38 | מאת: אנונימית

שלום ד״ר, לעיתים מתרחשים לי כאבים עזים ברגל בשינה. אני כמעט בשבוע 16. היום בבוקר הכאב היה בעוצמה גבוהה מאד עד בלתי נסבל שהתעוררתי מהשינה בקפיצה כדי להזיז את הרגל. השאלה היא האם זה תקין ורגיל להריון כאבי הרגליים מסוג זה? בנוסף, נאמר לי שלא כדאי לשנות כיווני תנועה במהירות כה גבוהה. בפועל משינה על הצד מצאתי עצמי יושבת תוך שניות בגלל כאבי הרגל, ממש קפצתי בבהלה מהמיטה מהכאבים מהשינה.

23/06/2019 | 07:41 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

את צריכה להיבדק בהקדם, סביר שאין שום דבר משמעותי אבל חלק מהאבחנה המבדלת צריכה התייחסות דחופה

מנהלי פורום הריון ולידה