בצד השמאלי לשק ההריון הודגם איזור היפואקוגני צלול 14*21*20 מ״מ

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

16/06/2019 | 13:58 | מאת: מאיה

שלום, אני בהריון חמישי , ההריון הראשון היה תקין ויש לי ילדה בת 4 ‏שלושת ההריוןות האחרים היו לא טובים ‏ונאלצתי לעבור גרידות. ‏עכשיו אני נמצאת בהיריון בשבוע 10 , ‏בשבוע שבע היו לי דימומים לפי ‏האולטרסאונד גודל הדימום היה 20*31 מ״מ . הרופא אמר לי לנוח שבוע ואז לחזור לרופא לבדוק שהכל בסדר,עכשיו עשיתי אולטרסאונד בשבוע 10 ונצפה אזור דימומים בגודל 14*21*20 מ״מ , מה קורה עכשיו האים זה מראה משהו לא תקין , האים אני צריכה להיות בשמירת הריון? מה לא כדי שאני יעשה שאלול לפגוע בעובר או להגביר דימומים לגבי העובר הכל תקין השק תקין הדופק תקין העובר בסדר גמור

23/06/2019 | 07:34 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

לדאבוני אין לך מה לעשות יותר מדי מלבד להמתין ולתת לדברים להסתדר, מה שמתואר זה מראה של מצבור דם קטן, ייתכן שהוא ייפלט ותראי דימום נוסף או שייספג ויראו את זה כשהשיליה תצא, את בהחלט צריכה מעקב הריון בסיכון ולהיות במנוחה

מנהלי פורום הריון ולידה