תמיכת אנדומטרין תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

29/05/2019 | 14:34 | מאת: לילי

שלום, אני ביום השני של תמיכת אנדומטרין בגלל שני הריונות רצופים שנפלו לפני שבוע 6 ופרוגסטרון נמוך( הריונות טבעיים). אני 7 ימים אחרי ביוץ , התופעות שלי הן דקירות בשדיים, דקירות ברחם וחזה שגדל, האם זה יכול להיות מהאנדומטרין? חייבת לציין שאותן התופעות היו גם בשני ההריונות בערך באותו הזמן אחרי ביוץ. שאלה שניה זה האם תגיעה וסת בצורה רגילה במידה ואני לא בהריון ולא מפסיקה את התמיכה ביום ה14 לאחר הביוץ? תודה מראש

02/06/2019 | 09:18 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום לילי התופעות שציינת הן לא ספציפיות ויכולות להיות משינויים הורמונליים, גם בהריון. אם את לא בהריון (לפי בדיקות שייערכו בזמן הנכון) תצטרכי להפסיר את התמיכה. מחזור אמור להופיע. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה