תחושה מוזרה אחרי ביוץ

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

20/05/2019 | 15:33 | מאת: נוניה

היי, יש לי שאלה, אולי עוד מישהי חוותה את זה... אני מרגישה כשאני מבייצת, יש לי כאבים בצד ימין או שמאל ככה שאני תמיד יודעת מתי זה מגיע... כל חודש אני עוקבת גם בעזרת בדיקה ביתית ובעזרת אפליקציה. החודש הביוץ הקדים בשבוע... פתאום התחיל לכאוב לי מוקדם מהרגיל... בדקתי עם בדיקה ביתית ואכן בייצתי. קיימתי עם בעלי יחסים באותם הימים, במקרה יצא בול... מאז עברו 5 ימים, אתמול הייתה לי קצת בחילה, היום אני כל היום עם בחילה, הבוקר היה ממש קשה וזה יחסית נרגע אבל עוד יש בחילה והכאבים בצד הפכו לכמו כאבי מחזור שבאים שהולכים מידי פעם... לא נוראיים אבל קיימים מידי פעם... אני גם ממש מגישה מותשת, רק בא לי לישון, אבל אני לא מעט פעמים עייפה (יש לי פיברומיאלגיה, שינה זה לא הצד החזק שלי) אני לא רוצה לעשות בדיקת הריון כי ממש מוקדם, אבל מה הסיכוי שזה אכן הריון? נשמע לי מוקדם מידי ולא הגיוני...

26/05/2019 | 08:14 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום ממליצה להמתין לביצוע בדיקת הריון שתיתן תשובה מדוייקת בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה