אספירין בהריון בגלל סיכון לרעלת

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

13/05/2019 | 17:32 | מאת: עירית

שלום, אני בהריון בנסיבות שבהן הבנתי שיש סיכון גבוה יותר לרעלת הריון (בת 43, עם טרום סוכרת מלפני ההריון - כרגע מאוזנת עם תזונה ומעט לבמיר, ולאמא שלי היתה רעלת הריון בעבר על רקע בעיה בכליות). הרופא אמר שאתחיל לקחת אספירין 100 מ"ג ביום. אין לי בעיית קרישיות (בדיקות הדם בטווח התקין ואפילו קרובות לקצה השני - של דלילות) וגם בדיקות חלבון ואלבומין בשתן 24 שעות - תקינות. יש סכנה כלשהי בלקיחת אספירין, בעיקר כשאין בעיית קרישיות? לוקחת גם אומגה 3 שהבנתי שגם מדלל את הדם.

19/05/2019 | 12:20 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום עירית סכרת טרום הריונית בשילוב עם גילך הינה אינדיקציה למתן אספירין בהריון והסיבה מוצדקת

מנהלי פורום הריון ולידה