התקשות הבטן לאחר קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

12/05/2019 | 22:38 | מאת: טלי

שלום. אני בשבוע 29. לפני כשבוע וחצי בבוקר שלאחר קיום יחסי מין הרגשתי התקשויות רבות של הבטן. הלכתי למוקד עשו לי בדיקות ביניהן מוניטור צירים וראו פעילות קלה אבל בגלל שצוואר הרחם היה סגור ובאורך תקין שחררו אותי. לאחר יומיים קיימנו שוב יחסים וכחצי שעה לאחר מכן התחילו שוב התקשויות שנמשכו מעט זמן ועברו. האם מומלץ שלא לקיים יחסי מין לאור מה שהיה? או אולי להשתמש בקונדום? תודה

19/05/2019 | 12:18 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום טלי לאחר יחסי מין יכולות להיות התקשויות של הבטן, במידה ואורך הצוואר תקין אין מניעה

מנהלי פורום הריון ולידה