מוניטור בשבוע 36 האם יכול להיגרם נזק

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

12/05/2019 | 11:25 | מאת: אגם

בשל חבלה בבטן ביצעתי הבוקר מוניטור, לפני שהאחות חיברה לי את המוניטור היא שמה לב שהמכשיר היה דולק מיום שישי בגלל דף שנתקע שם. לאחר שהיא חיברה אותי העובר לא הפסיק לזוז, האם בגלל שהמכשיר היה דולק רצוף משישי ועד ראשון רמת הקרינה של המכשיר חזקה יותר? הרי את המוניטור שמים ליד ראש העובר ומלחיצה אותי המחשבה שזה יכול להשפיע על המוח באיזשהי. צורה.

12/05/2019 | 14:10 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום לא מכירה איזה שהוא קשר בין זמן פעולת המכשיר לבעיה כל שהיא. לא מדובר בקרינה

מנהלי פורום הריון ולידה