דימום מצוואר הרחם לאחר יציאה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

09/05/2019 | 20:48 | מאת: מוטרדת

אני בהריון שבוע 13. מתחילת ההריון היו לי דימומים שאובחנו כתוצאה מאקטרופיון קטן בצוואר הרחם. בדיקת פאפ וקולופסקופיה לפני כשנה (לא בשל דימום) היו תקינות. לדברי הרופאים לא כדאי "לחטט" והדבר נובע משינויים בצוואר הרחם בזמן ההריון. מה שמוזר לי שהדימום תמיד מגיע לאחר יציאה בשרותים. ולא מדובר בטחור כי הדימום מגיע מהנרתיק. האם יש אפשרות שאקטרופיון ידמם בעקבות מאמץ קל בזמן יציאה?!

12/05/2019 | 13:59 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום אקטרופיון יכול לדמם ממגע, פחות ממאמץ אם יש דימומים ממליצה להיבדק ע"י רופא

13/05/2019 | 07:59 | מאת: סיוו

הרופא אומר שהשלייה גם נמוכה. ייתכן ובשל כך נובע דימום בזמן יציאה?

מנהלי פורום הריון ולידה