התעבות רירית רחם .

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

07/05/2019 | 09:24 | מאת: שואלת

לאחר הפלה באמצעות כדורים נשארה שארית קטנה ברחם שהרופא אמר שתצא עם המחזור, ושאגיע אליו לאחריו לביקורת. בביקורת שעשה אמר שרואה שרירית הרחם מתעבה ושכנראה אני עומדת לבייץ מצד ימין. שאלתי היא האם יתכן שהתעבות הרירית הנה בשל קליטה להריון? או שזה בהכרח כתוצאה מהתעבות לקראת מחזור?

07/05/2019 | 10:02 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום אם את חושבת שהינך בהריון עשי בדיקה בייתית (אם אכן עבר מספיק זמן מהמחזור)

08/05/2019 | 11:33 | מאת: שואלת

ראשית תודה על המענה. השאלה היתה למעשה אם גם בתחילת הריון הרירית מתעבה ולא רק לקראת ביוץ. כי אם היא לא מתעבה בתחילת הריון כנראה שאכן מדובר בביוץ... (ברור לי שאדע עוד כמה ימים, אבל סקרנית כבר עכשיו).

מנהלי פורום הריון ולידה