ביוץ לא ברור - אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

05/05/2019 | 17:53 | מאת: אני אני

שלום, עוד רגע בת 39, 2 הריונות ראשונים, לפני יותר מ- 7 שנים, נקלטו ממש בניסיון הראשון. מנסה עכשיו כבר כמה חודשים להיכנס להיריון שוב. לא מצליחה להבין מתי יש לי ביוץ. המחזור מגיע כסדרו בכל 15/16 לחודש. כשבוע לפני המחזור, לקראת ה- 5/6 לכל חודש יש דימום קל שנמשך כיום או יומיים ואז נעלם וכאמור בהמשך מגיע המחזור האמיתי. מה זה בעצם הדימום הראשוני? איך לחשב לפי זה את טווח הימים לביוץ? מבולבלת מאוד.. תודה!

07/05/2019 | 09:42 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום אם הינך מעוניינת לדעת מתי הביוץ ישנן ערכות ביוץ שאת יכולה להיעזר בהם. בנוגע לדימום הלא סדיר- האם ביצעת בדיקת PAP לאחרונה? ממליצה להיבדק ע"י רופא מטפל

מנהלי פורום הריון ולידה