בדיקת חיובית cmv מפחיד אותי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

29/04/2019 | 21:34 | מאת: בת

היי להלן תוצאות בדיקת שעשיתי, אני נורא לחוצה מהתוצאה שאלתי האם יש מקום לדאגה ? מדוע יש גם igm חיובי וגם אחד שלילי. ? ומה עליי לעשות מכאן אני בשבוע 7 אשמח לעזרה ... cmv igg positive, cmv Igm positive, cmv-igm add vidas neg, cmv avidity-0.89 high, cmv igg add vidas positive -, אשמח להכוונה בנושא

01/05/2019 | 08:52 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום רב עם תשובות אלו את צריכה לגשת ליועץ מחלות זיהומיות בהריון - בקשי מהרופא המטפל שלך הפניה. במקרה של חשד להדבקה ב CMV יש לגשת לייעוץ זיהומי מסודר בהצלחה

01/05/2019 | 09:02 | מאת: בת אל

הייתי מצפה לתשובה איפה יותר עניינית מאשר עם התוצאות את צריכה לגשת לרופא.. את זה אני יודעת שאלתי מה התוצאות אומרות וכנראה שנותרתי בלי תשובה

מנהלי פורום הריון ולידה