טרום סוכרת והריון בסיכון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

28/04/2019 | 11:55 | מאת: קרן

שלום רב, בת 41, 3 ילדים. בשני הריונות סוכרת הריון ללא רקע של סוכרת/ טרום סוכרת לפני. כיום שנתיים לאחר הלידה האחרונה עם בדיקת A1C: 5.6 ובדיקת סוכר בצום: 106. שוקלת להיכנס שוב להריון בזמן הקרוב. השאלה: האם המצב של טרום סוכרת מגביר את הסיכון לסיבוכים במהלך ההריון והלידה או שזהו פקטור שלא צריך להתייחס אליו בשיקולים האם להיכנס להריון רביעי?

28/04/2019 | 22:41 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

מצב של טרום סוכרת אכן מעלה סיכון לסיבוכים. ההחלטה האם להכנס להריון נוסף בגילך ובנתונים אלו היא שלך בלבד. רצוי לפנות למרפאת טרום הריון באיזור מגורייך לקבלת מידע נוסף.

מנהלי פורום הריון ולידה