דימום חום לאחר ביוץ- ממה נובע?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

14/04/2019 | 09:45 | מאת: אנונימית

היי מקווה שהשאלה שלי קשורה לפורום זה :) בת 29, לאחר נטילת גלולות במשך 10 שנים הפסקתי במטרה להיכנס להיריון. עברו חודשיים מאז שהפסקתי לקחת גלולות וטרם קיבלתי וסת טבעית. בבדיקה אצל רופא נשים הוא ראה זקיק ואמר שבעוד כמה ימים אמורה לבייץ. לאחר כמה ימים אכן בדקתי בבדיקת ביוץ ביתית והיה חיובי. יומיים לאחר הביוץ היו הכתמות חומות מעטות, מאז כבר שבוע שמופיע הכתמות חומות ( לא רבות אך כן כל יום) ממה זה נובע? תודה

15/04/2019 | 14:46 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום הדימומים שאת מתארת נקראים breakthrough bleeding ויכולים להיגרם מסיבות שונות. ממליצה להיבדק ע"י רופא נשים

מנהלי פורום הריון ולידה