תמצית צמחים בהריון האם מותר?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

12/04/2019 | 11:49 | מאת: שרה

שלום. אני בהריון בשבוע 12 ולצערי נדבקתי בתולעים והבנתי שאסור ורמוקס. 1. יש לי בבית תמצית צמחים טבעית לטיפול בתולעים. ( היא עשויה מאלכוהול ומיצוי של לענה, שום געדה, זעתר , מרוה, סירפד וקמומיל) בחברה המייצרת אומרים שמותר בהריון. האם מותר לי לשתות אותה? 2. לגבי תמצית צמחים טבעית נוספת למריחה בפי הטבעת נגד תולעים, גם אותה החברה המייצרת אומרת שמותר למרוח בהריון. האם מותר לי למרוח אותה? תודה רבה

12/04/2019 | 22:31 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום שרה ניתן לפנות למרכז טרטולוגי באחד מבתי החולים (יש באסף הרופא) ולהתייעץ איתם בנוגע למרכיבי התכשירים. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה