שליה נמוכה, 18 ממ מהפה הפנימי, שבוע 18 + 4

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

04/04/2019 | 11:30 | מאת: דפנה

שלום רב, אני כרגע בשבוע 18+4 להריוני, לאחר טיפולי פוריות. ביצעתי אולטרסאונד מעקב אחר אורך צוואר רחם (ללא אינדקיציה, לבקשת הרופא שלי). במהלך האולטרסאונד הטכנאית ציינה שהשיליה נמוכה, 18 מ"מ מהפה הפנימי (כך נכתב בסיכום), וציינה שיתכן שתעלה בהמשך. שאר הממצאים היו תקינים. האם נדרש מעקב מיוחד? הסקירה שלי תהיה רק בעוד חודש בערך. האם ישנם איסורים בשלב זה? יחסי מין/אורגזמה? ספורט? תודה על עזרתכם

04/04/2019 | 20:56 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

כל עוד אין דימומים אין הגבלה על יחסי מין או פעילות גופנית. בסקירה הבאה מומלץ לעקוב אחר מיקום השליה.

מנהלי פורום הריון ולידה