התייעצות בנןשא ניתוח בזמן הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

11/03/2019 | 10:04 | מאת: נופר

אני בת 32 וגיליתי עכשיו שאני בהריון בשבוע 6. הריון שני אחר הריון ראשון שלא צלח ושעברתי הפלה טבעית. לפני שנה. לפני 10 ימים עברתי תאונה קלה ושברתי את הזרוע, שבר שמצריך ניתוח בהרדמה מלאה.. אין מנוס מניתוח לצערי. רציתי לשאול האם בהריון בשלב זה ניתן לבצע ניתוח? האם זה מסכן את העובר שלי? קראתי מאמרים שחומר ההרדמה גורם למומים בעובר, ואיך אפשר להתאושש מניתוח עם משככי כאבים כשאני בהריון ? אשמח אם תוכל לעזור לי, אני ממש אובדת עצות ולא יודעת מה לעשות. תודה רבה,

11/03/2019 | 20:38 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

במידה ויש צורך בניתוח תחת הרדמה כללית- אין מניעה מביצועו גם בהריון צעיר. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה