Bhcg גבוה ונקודה היפראקוגנית בלב

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

08/03/2019 | 19:47 | מאת: Masha

שלום רב, אני בת 31 הריון ראשון שבוע 15. התוצאה של השקיפות העורפית יצאה תקינה אך בסקר הביוכימי הראשון יצא free bhcg גבוה 4.8. בסקירה מערכות ראשונה התגלה נקודה היפראקוגנית בלב. הפרופסור שעשה את הבדיקה אמר שאין מה לדאוג מכיוון שזה ממצא יחיד ובודד וכל שאר הבדיקה תקינה והתינוקת בריאה. לגבי ה bhcg הוא אמר גם כן שזה לא נורא, ושהשיליה תקינה לחלוטין. והסיכוי לתסמונת דאון משוכלל יצא 1:300 האם אני צריכה לדאוג? אשמח לתגובה, תודה

09/03/2019 | 07:41 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

נשמע שקיבלת תשובה מפורטת ומדויקת בנוגע לממצאים אשר תיארת. ניתן לבצע ייעוץ גנטי ולשקול האם רצוי לבצע דיקור מי שפיר

מנהלי פורום הריון ולידה